Hned několik společenských akcí chystá v závěru letošního roku družstvo fanoušků Věříme Zbrojovce společně s Petrem Švancarou a oficiálním fanklubem o.s. Zbrojováci za podpory nejlepšího klubu na světě – FC Zbrojovka Brno.

Letošní Vánoce jsme se rozhodli udělat speciálními pro malou Zbrojovačku Aničku Královou, která se narodila se vzácnou vadou ruky – radiální aplazií, jež vyžaduje náročnou operaci v USA.

Nachystejte si kalendáře.

Anicka2

Nalistujte si vánoční týden a do kolonky úterý 20.12. si zapište: 19:13 – Vánoční PubQuiz pro Aničku.

Přesně v tento čas se na Vás bude v oblíbené pivnici U Daana na Staňkove těšit ostřílený moderátor a bavič Petr Švancara, který napne Vaše mozkové závity u speciálního vánočního vydání pravidelného Daanova pubquizu. Tým může být složený až z osmi hráčů a vyhrát můžete zajímavé ceny od FC Zbrojovka Brno. Kapacita na tomto kvízu je omezena, takže nezapomeňte zaregistrovat svůj tým co nejdříve v anketě na zdi události.

Výtěžek z dobrovolného vstupného následně společně se Švancim předáme Aničce v předvečer Štědrého dne přímo na hrací ploše stadionu Za Lužánkami, kde stejně jako vloni nazdobíme a rozsvítíme zbrojovácký vánoční strom a zapějeme oblíbené koledy.

Do deníčku si tedy poznamenejte: 23.12. od 16h – Vánoce za Lužánkami. Pro Aničku!!!

vanoce spolecna

V loňském roce se na první akci Vánoce za Lužánkami sešlo na 200 fanoušků, kteří během dvouhodinové akce vybrali na různé charitativní projekty téměř 8000 Kč.

Více o loňské akci se můžete dočíst na stránkách supporters.cz

Do veřejné sbírky pro Aničku se můžete zapojit už nyní. Sbírka probíhá na transparentním účtu č. 2500907126/2010. Více informací naleznete přímo na stránkách anickakralova.cz

Na facebooku máme 20 tisíc fanoušků. Ukažme naši sílu a udělejme malé Zbrojovačce Aničce ty nejkrásnější Vánoce!

Vánoce pro Aničku

Napsat komentář